Lediga tänster

PA Ventiler AB söker teknisk säljare i Västsverige.

Du ansvarar för försäljning inom ditt geografiska område och med teknisk information till våra kunder samt ett nära samarbete med våra leverantörer och arbetskamrater.

Arbetsuppgiften är att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med nya och befintliga kunder och löpande bevaka och följa upp de affärsmöjligheter som skapas.

Vi kan erbjuda ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som utvecklas i en positiv riktning med högt i tak där beslut och tankar diskuteras på ett öppet sätt. Då vi är en del i en större industrikoncern finns stora möjligheter att utvecklas och växa inom gruppen.

Din profil:

  • Du har erfarenhet av industriell försäljning gärna med teknisk bakgrund.
  • Ditt affärsmannaskap är väl utvecklat och du har förmågan att skapa långsiktiga relationer.
  • Du måste kunna kommunicera samt vara en god lyssnare, ha ett driv, uthållighet och energin som krävs.
  • Du har goda kunskaper i Engelska.
  • Du har goda it kunskaper och hanterar utan problem Office paketet och liknande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan och CV via: www.pafrekrytering.se. 
För mer information kontakta rekryteringskonsult Camilla Jacobsson, 070-750 03 85, [email protected] eller VD Fredrik Karlsson 0707-499 107.

Efter fullgjord registrering finns du i PAf:s databas och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar, även om inte denna tjänst skulle bli aktuell.

Under rekryteringsprocessen arbetar vi med ett löpande urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.